Brownies med bringebær og hvit sjokolade

Brownies med bringebær
8. juli 2016

Brownies med bringebær og hvit sjokolade

Print Friendly, PDF & Email
   

Bruk av bær i bakst har blitt vanligere og vanligere de siste årene. Bærene løfter smaksopplevelsen og gjør kaken eller desserten litt friskere og mindre «tung». Kombinasjonen bringebær og sjokolade må være en av de beste. Her får du derfor oppskriften på bringebærbrownies med hvit sjokolade. Den myke konsistensen og søte sjokoladesmaken fra browines passer perfekt med friske bringebær. Akkompagnert med biter av hvit sjokolade blir dette en drøm av en kake. Ikke er det vanskelig heller.

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin)
  • 75 g hvit sjokolade, grovhakket
  • 1 kurv bringebær + evt. bringebær til pynt

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Grovhakk sjokoladen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og den hvite sjokoladen og rør til en jevn, tykk røre.

2. Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant på kaken). Fordel cirka halvparten av røren i formen. Dryss bringebærene jevnt over og hell over resten av kakedeigen og fordel jevnt ved hjelp av en slikkepott.

3. Stek kaken på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden. Avkjøl kaken i formen.

4. Rett før servering skjærer du kaken i stykker. Serverer du kaken når den fortsatt er lun, vil du ha flytende hvit sjokolade i kaken. Pynt med friske bringebær om du vil.

Så enkelt og så utrolig godt!

TORO Brownies

Saftig, myk Brownies med friske bringebær og hvit sjokolade.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *