Brownies med mokkakrem

27. juni 2017

Brownies med mokkakrem

Print Friendly, PDF & Email
   

Brownies er en kake som er elsket av mange. Selv om brownies er utrolig godt alene kan man enkelt variere litt og for eksempel lage en deilig sommervariant med mokkakrem. Mokkakrem er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til brownies. Brownies med mokkakrem egner seg like godt til sommerfesten som til dessert når man har gjester. Pynt med litt revet sjokolade og du er garantert festens vinner.

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør eller margarin

Mokkakrem

Pynt

  • Revet kokesjokolade (om du vil)

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Bruk en rund form på ca 22-24 cm i diameter. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter.

3. Avkjøl kaken i formen. Ta den avkjølte kaken ut av formen og legg på fat. Mens kaken avkjøles lager du mokkakremen.

4. Pisk kremfløten ( ikke for stiv). Bland TORO Sjokoladeglasur med smak av mokka som anvist på pakken med 2 ss vann og tilsett 1 ss sterk kaffe.  Bland glasuren inn i kremen og rør godt sammen.

6. Fordel mokkakremen over den avkjølte kaken ved hjelp av en slikkepott. Pynt med revet eller høvlet sjokolade.

 Allergiinfo!

Brownies er melkefri ved bruk av margarin uten melk. Pynt da kaken med bæret physalis, fremfor påskemarsipan.

 Tips

For å få høvlet kokesjokolade til pynt, bruk en ostehøvel til å rive kokesjokoladen

 Brownies med mokkakrem egner seg like godt til sommerfesten som til dessert når man har gjester. Mokkakrem er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til brownies.

Brownies med mokkakrem egner seg like godt til sommerfesten som til dessert når man har gjester. Mokkakrem er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til brownies.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *