Oppskrifter / Dessert

Brownies med mokkakrem

60 min Enkel
Til 12 porsjoner
0,50 dlflytende margarin1,00 poseTORO Brownies 552g1,00 stkegg1,00 dlvann1,00 dlflytende margarin1,00 poseTORO Kremet sjokoladeglasur 140g3,00 dlkremfløte1,00 sssterk kaffe2,00 ssvann

Her får du oppskriften til saftig Brownies med mokkakrem. Mokkakrem er en luftig krem med smak av kaffe som passer perfekt til Brownies. Hjemmelaget Brownies inneholder masse sjokolade, og med denne oppskriften blir kaken skikkelig seig. Verdens beste Brownies får du fra TORO.

Slik gjør du

  • 1

    Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (over- og undervarme 175 °C). Rør sammen med slikkepott til en jevn røre – Browniesmiks, 1 egg, 1 dl vann og 1 dl flytende margarin (eller 100 gram smeltet smør).

  • 2

    Bruk en rund form på ca 22-24 cm i diameter. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek så på midterste rille i 30-35 minutter.

  • 3

    Avkjøl kaken i formen. Ta den avkjølte kaken ut av formen og legg på fat. Mens kaken avkjøles lager du mokkakremen.

  • 4

    Pisk kremfløten til en myk krem (ikke for stiv). Bland TORO kremet Sjokoladeglasur med 0,5 dl flytende margarin, 2 ss vann og 1 ss sterk kaffe. Bland forsiktig med en slikkepott glasuren inn i kremen.

  • 5

    Fordel mokkakremen over den avkjølte kaken ved hjelp av en slikkepott. Pynt med revet eller høvlet sjokolade.

Dette trenger du