Brownies med peanøtter til helgen?

TORO Brownies
2. september 2017

Brownies med peanøtter til helgen?

Print Friendly, PDF & Email
   

Noen vil kanskje si at søtt og salt er motsetninger? Men, når det kommer til sjokolade er de i så fall motsetninger som tiltrekker hverandre. Salt er nemlig en fantastisk måte å få frem sjokoladesmaken på. Det gjør faktisk sjokoladen enda bedre.

Derfor er det mange bakere som tilsetter litt salt når de baker med sjokolade. Denne oppskriften gir deg denne effekten. De salte peanøttene gjør sjokoladesmaken enda bedre (ja, det går faktisk an) og det er jo ikke noe nytt at brownies og nøtter er en finfin kombo.

Denne oppskriften gir en tvist på brownies, som både er enkel å lage og som smaker utrolig godt.

For brownies med peanøtter gjør du som følger:

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies Langpanne*
  • 2 egg
  • 1,5 dl vann
  • 150 g smeltet smør (eller 1,5 dl flytende margarin)
  • Ca. 250 gram polly peanøtter (ca 3,5 dl)

* Ønsker du å lage TORO Brownies (12 kakestykker) tilpasser du tilberedningen og tilsetter ca. 150 gram polly peanøtter.

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C (ved over- og undervarme 175 °C). Rør sammen 2 egg, 1,5 dl vann og 150 g smeltet smør (eller flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Bruk en form på ca. 30×37 cm. Smør formen og klipp til bakepapir og legg i bunnen av formen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Dryss over peanøtter (her velger du selv hvor mye du vil ha på). Stek på midterste rille i 25-30 minutter.

Bruker du en større form, eller stekeplaten som følger med stekeovnen må tiden reduseres med ca. 5 minutter.

3. La kaken avkjøles i formen før den deles opp i firkanter.

Advarsel: Farlig god!

 Allergiinfo!

Brownies med peanøtter er melkefri ved bruk av margarin uten melk.

 Tips

På Jernia finner du en form som er perfekt til langpannekaker og hvor lokk følger med formen. Klikk her for riktig form.

 

 

TORO Brownies

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *