Brownies+cookies = sant

Brookies
25. mai 2016

Brownies+cookies = sant

Print Friendly, PDF & Email
   

Brownies toppet med sjokolade cookies er en morsom vri på den kjente og kjære browniesen. Den er som brownies, myk inni, men har et deilig crunchy lag av cookies på toppen. Mange liker kaker med litt crunch ekstra godt, og det er det du får her, i tillegg til en fantastisk smak av sjokolade fordi det er brukt sjokolade cookies på toppen. Mmm, deilig. Ikke er det vanskelig heller, med denne oppskriften går det lett som en lek og du får en herlig 2 i 1 variant av den kjente og kjære browniesen. Oppskriften får deg garantert til å være enig i at brownies+cookies = sant

Du trenger

Tilberedning

1. Sett stekeovnen på 165 °C varmluft. Tilbered så de to kakene i hver sin bakebolle.

2. Lag browniesen. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland med posens innhold og rør til en jevn røre. Ta frem en liten langpanne (ca. 20 x 30 cm). Klipp til bakepapir 0g legg i bunnen av formen og smør kantene. Fordel røren jevnt i formen ved hjelp av en slikkepott.

3. Lag cookies deigen. Rør sammen 1 egg og 2 ss smeltet, avkjølt smør eller flytende margarin (nøytral olje kan også brukes). Bland med posens innhold. Dryss så deigen over browniesen (som allerede er fordelt i formen).

4. Stek på nederste rille i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen (så den får satt seg).

 Tips

Opplever du at kaken blir mørk på toppen kan du dekke den til med folie. Tar du ut kaken før den er helt ferdig vil browniesbunnen være mer mot flytende. Setter du den i kjøleskapet vil den sette seg bedre.

TORO Brownies og TORO Brownie Cookies

Brownies+cookies

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

1 Comment

  1. Astrid Marie sier:

    Wow – den må prøves!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *