Frisk Panna Cotta sommerdessert

6. juli 2017

Frisk Panna Cotta sommerdessert

Print Friendly, PDF & Email
   

Nå har den deilige sommervarmen endelig ankommet. Få ting slår det å nyte middager utendørs på lange lyse sommerkvelder. Hva med å avslutte grillmiddagen med en frisk panna cotta sommerdessert? Nå er det masse friske bær i sesong og kombinert med en herlig topping av pasjonsfrukt blir dette den perfekte sommerdesserten. Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen. Prøv selv!

Denne oppskriften gir 6 porsjoner.

Du trenger

Pynt og pasjonsfruktsaus

  • 3 ss melis
  • 8 pasjonsfrukt
  • 200 g sommerbær til pynt (vi brukte blåbær, jordbær, bringebær og rips)

Tilberedning

  1. Bland de to posene fra pakken med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. Kok opp under omrøring. Fordel panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. Sett panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. Mens panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du lage pasjonsfruktsausen. Bland innmaten til åtte pasjonsfrukt (ca. 1 dl) med 3 ss melis. Bruk en foodprosessor for å kjøre sausen glatt og press den gjennom en sil for å fjerne overflødige frø.
  5. Hell pasjonsfruktsausen over panna cottaen før servering og topp med fargerike sommerbær.

 Tips

Panna cotta kan lages dagen før, men ta den da ut av kjøleskapet ca. 1 time før servering.

Hva med å avslutte grillmiddagen med en frisk panna cotta sommerdessert? Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen.

Hva med å avslutte grillmiddagen med en frisk panna cotta sommerdessert? Syrligheten til pasjonsfrukten er i perfekt balanse mot den søtere panna cottaen og anbefales virkelig i sommervarmen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *