Grove pannekaker med ost og skinke

12. mars 2018

Grove pannekaker med ost og skinke

Print Friendly, PDF & Email
   

Pannekakemiddag er alltid en vinner og mange har sine egne tradisjoner for hvordan man spiser pannekaker. Selv om kombinasjonen suppe og pannekaker kanskje er en av de vanligste, så kan pannekaker i seg selv være en veldig god middag. Prøv grove pannekaker med ost og skinke til middag eller kveldsmat. Skikkelig sunt, godt og mettende!

Oppskriften gir 5-7 pannekaker avhengig av størrelsen på stekepannen

Du trenger

Fremgangsmåte

1. Bland posens innhold med 4,5 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.

2. La røren svelle i minimum 10 min – dette er fordi røren er så grov at det grove melet trenger litt tid til å tiltrekke seg væske.

3. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene på den ene siden og når du vender dem legger du på ost, skinke og basilikum på den ene halvparten. Sjekk at pannekaken er ferdig på undersiden før du bretter den andre halvparten over. Osten skal være smeltet inni.

4. Stek pannekakene en etter en. Rør rundt en gang i røren med øsen mellom hver pannekake, da røren er så grov at den lett kan skille seg litt mens den står.

Pynt med frisk basilikum og server til deg og andre sultne 🙂

 Tips

Hold de ferdigstekte pannekakene varme i en form i ovnen på 70 C med aluminiumsfolie over formen

Prøv disse gode pannekakene til middag eller kveldsmat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *