Grove vafler til lunsj

14. mars 2018

Grove vafler til lunsj

Print Friendly, PDF & Email
   

Tenk om alt som er skikkelig godt også hadde vært sunt? Grove vafler må være et godt eksempel på det! Med mye fullkorn og kanskje litt sunnere topping er ikke grove vafler så verst sunt og da kan man jo spise vafler enda oftere! For eksempel grove vafler til lunsj eller til frokost. Med masse havre i røren blir disse vaflene både mettende, sunne og gode og passer dermed mange anledninger. Hvorfor ikke invitere noen på vaffellunsj med cottage cheese og bær til? Friskt, sunt og godt på samme tid – bedre blir det nesten ikke 🙂

Oppskriften gir 5-7 vafler avhengig av størrelsen på vaffeljernet.

 Du trenger

  • 1 pose TORO Grove Vafler
  • 4 dl vann
  • 50 g smeltet smør (eller 0,5 dl flytende margarin)
  • Smør til steking
  • Cottage cheese, syltetøy og bær – eller din favoritt topping

Fremgangsmåte

1. Rør sammen 4dl vann og 50 g smeltet smør.

2. Bland med posens innhold og rør til en jevn og glatt røre. La røren svelle i 10 min slik at det grove melet får trukket til seg væske.

3. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl vaflene på rist. Server med cottage cheese, syltetøy og bær (eller ditt favoritttilbehør)

 Tips

TORO Grove vafler har full brødskala og 77% grovhet, så disse vaflene passer også til både hverdagskos, matpakke og kveldsmat.

Grovere vafler er litt sunnere og kan derfor spises litt oftere

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *