Lagvis Sjokolademousse

15. november 2017

Lagvis Sjokolademousse

Print Friendly, PDF & Email
   

Er det ikke fantastisk med desserter som ser imponerende ut, men i realiteten er utrolig enkle å lage? Lagvis sjokolademousse er akkurat en sånn dessert, den passer perfekt når du har hendene fulle med resten av middagen som skal serveres og ikke vil bekymre deg for desserten i tillegg. Når det også er en dessert som virkelig alle liker, så er man nesten i mål før man har begynt.

Trikset for å få  lagvis sjokolademousse til å se bra ut i serveringsglass er at moussen er myk nok og nypisket når du fordeler den i serveringsglassene. Derfor lønner det seg å dele den ferdigpiskede moussen i to deler og så vispe inn kakaopulver i den ene delen, i stedet for å piske opp halvparten med kakao og så halvparten uten fra starten av. Da kan man nemlig oppleve at den første delen av sjokolademoussen blir for stiv og ikke fordeler seg like pent i serveringsglassene. Derfor: Pisk opp all moussen først, og visp raskt inn kakao i halvparten til slutt.

Resultatet blir en lagvis sjokolademousse som imponerer.

Oppskriften gir 6 porsjoner.

 Du trenger

Tilberedning

  1. Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
  2. Ta halvparten av sjokolademoussen over i en annen bolle og pisk inn 3 ss kakaopulver
  3. Fordel røren lagvis  i seks serveringsglass
  4. Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter
  5. Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Hakk sjokoladen i grove biter og dryss over sjokoladen rett før servering

 Tips

 Tilsett helmelk istedenfor lettmelk for en mildere sjokoladesmak.

Lagvis sjokolademousse passer perfekt når trenger en rask og enkel dessert, som likevel imponerer gjestene

Lagvis sjokolademousse passer perfekt når trenger en rask og enkel dessert, som likevel imponerer gjestene

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *