Det spises mye tradisjonsrik mat i julen, en fellesnevner for de fleste julemiddagene er at de er fantastisk gode og stort sett spises bare en gang i året. Enkelte julemiddager kan likevel være i tyngste laget og da kan en Panna Cotta dessertbuffét med små glass være en dekorativ og morsom forandring når desserten skal serveres.
I stedet for en dessertporsjon til hver kan man sette frem mange små, så kan de som orker gå og hente seg små panna cotta glass fra et bord eller brett der de står fremme. Her får man også muligheten til å smake panna cotta med flere toppinger.
De friske kombinasjonene av farger og bær gjør nok at mange som egentlig ikke orket mer tar både et og to små glass med desserter. I tillegg ser buffeten i seg selv veldig flott ut, selv om den ikke tar lang tid å lage.
Denne oppskriften gir 6 porsjoner eller ca. 20 små glass på 2-4 cl
Du trenger
Tilberedning
Hvis du ønsker å utvide dessertbuffeten til mer enn bare panna cotta, så kan TORO Sjokolademousse og TORO Creme Brulee serveres på samme måte
Panna Cotta dessertbuffét med små glass er en dekorativ og morsom forandring når desserten skal serveres.