Panna Cotta med kirsebær

1. september 2016

Panna Cotta med kirsebær

Print Friendly, PDF & Email
   

Panna Cotta er en dessert som passer like godt sommer som vinter. Den er utrolig lett å lage og lar deg fikse en imponerende dessert på kort tid. Har du en pakke panna cotta og en kirsebærkompott liggende i skapet er du alltid forberedt – det kan være praktisk dersom du vil servere noe ekstra godt til dessert når du får besøk.

Panna Cotta med kirsebær er en fantastisk kombinasjon som gir den fløyelsmyke panna cottaen en litt syrlig og frisk vri. I tillegg er kontrastene mellom den lyse panna cottaen og den dyprøde kirsebærkompotten utrolig dekorativ når man skal servere gjester dessert.

Du trenger

Tilberedning

  1. Bland de to posene med TORO Panna Cotta med 3 dl melk og 3 dl kremfløte.
  2. Kok opp under omrøring. Fordel Panna cottaen i seks serveringsglass.
  3. Sett Panna cottaen i kjøleskap i 4 timer, eller til den har stivnet.
  4. Mens Panna cottaen stivner i kjøleskapet kan du gjøre klar kompotten (varm den opp, dersom du ønsker det, men den bør være avkjølt før du heller den over panna cottaen)
  5. Hell kirsebærkompotten over Panna cottaen før servering – det skal kun være et tynt lag med kompott på toppen av hver panna cotta.

 Tips

 Panna Cotta kan lages dagen før, husk bare å ta den ut av kjøleskapet 1t før servering

Panna Cotta med kirsebær er en fantastisk kombinasjon som gir den føyelsmyke panna cottaen en frisk og syrlig vri

Panna Cotta med kirsebær er en fantastisk kombinasjon som gir den føyelsmyke panna cottaen en frisk og syrlig vri

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *