Pannekaker til pannekakedagen

TORO Pannekaker
8. februar 2016

Pannekaker til pannekakedagen

Print Friendly, PDF & Email
   

Hvorfor ikke lage pannekaker til pannekakedagen på tirsdag? Historisk var dette dagen før fasten og derfor en dag for å spise opp ferske ingredienser som egg og melk. Dagen markerer også at det er 40 dager til palmesøndag og påske.

Det er jubel i de fleste hjem når det er pannekaker til middag. Det er ikke rart, for det er jo sååå godt! Mange serverer nystekte pannekaker etter en deilig suppe, mens andre lager middag bare med pannekaker. Det er uansett ikke tvil om at pannekaker er til glede for store og små

Du trenger

  • Ditt favorittsyltetøy
  • Jordbær til pynt (om du vil)

*Du kan også bruke TORO Pannekaker (liten pakning); husk da å tilpasse vannmengden.

Fremgangsmåte

1. Bland posens innhold med 12 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.

2. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene en etter en. Du bestemmer selv hvor tynne du ønsker de.

3. Server nystekte pannekaker med ditt favoritt syltetøy

 Tips

Pannekaker smaker ekstra godt med hjemmelaget syltetøy. Har du ikke det i hus, er et godt alternativ Noras rørte som du finner i frysedisken.

 

TORO Pannekaker

Pannekaker med jordbærsyltetøy

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *