Påskedessert

1. april 2018

Påskedessert

Print Friendly, PDF & Email
   

Dette er en perfekt påskedessert for alle sjokoladeelskere! Luftig og mild sjokolademousse lag på lag med seige biter av brownies og pyntet med krem og sjokoladeegg – kan det bli bedre? Påsken har store middager med mye forberedelser der det er deilig med desserter som er gode og lette å lage. Har du rester av brownies fra en annen dag passer det perfekt å bruke i denne desserten. Bortsett fra kremen kan alt lages før middag og settes i kjøleskapet – så har man en ting mindre å tenke på når man skal kose seg sammen. Ikke minst bidrar denne desserten skikkelig til påskestemningen.

Denne oppskriften gir 8 porsjoner

Du trenger

  • 1 poseTORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør eller flytende margarin
  • 1 pakke TORO Sjokolademousse
  • 3 dl melk
  • 1,5 dl krem til pisking
  • 2 poser Sjokoladeegg
  • Litt kokesjokolade til å rive over som pynt (hvis du vil)

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.
  2. Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant på kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du redusere steketiden.
  3. Avkjøl kaken i formen.
  4. Når kaken avkjøles lager du sjokolademoussen ved å blande de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
  5. Legg biter av avkjølt brownies, sjokolademousse og knuste sjokoladeegg lagvis i serveringsglass og sett i kjøleskapet i minimum 15min.
  6. Pisk 1,5dl krem med litt sukker. Topp med krem og revet sjokolade før servering.

Lag en enkel og deilig påskedessert med brownies og sjokolademousse

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *