Scones med fyll

31. mars 2017

Scones med fyll

Print Friendly, PDF & Email
   

Grove scones er utrolig godt i seg selv, men grove scones med fyll er nesten enda bedre. Disse passer perfekt som tilbehør til en middag eller som avveksling til den vanlige brødmaten. Med fylte scones som tilbehør kan du virkelig løfte middagen til et nytt nivå. Du kan bruke nesten hva du vil som fyll. Denne oppskriften bruker soltørket tomat, mozarella og basilikum – perfekt tilbehør til italienske retter eller som et alternativ til lunsjen.

Oppskriften gir 2 runde scones som kan deles i 4.

Du trenger

  • 1 pose TORO Scones
  • 2,5 dl vann
  • 1 mozzarella
  • 4ss hakkede soltørkede tomater
  • 8 blader basilikum

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 225 °C, (over- og undervarme). Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.

2. Del deigen i to. Form 2 store boller og sett på et bakepapirkledd stekebrett.

3. Klem bollene flate og legg på 1/2 mozarella, 2ss soltørkede tomater og 4 blader basilikum på hver bolle. Lukk innholdet inne ved å brette kantene mot hverandre og klemme sammen, snu bollen slik at skjøten kommer ned i bakepapiret. (Ikke skjær kryss på toppen av sconesene)

3. Stek på midterste rille i ca. 15 minutter. La sconsene avkjøles på rist.

Server nystekte og varme mens osten fortsatt er smeltet.

Scones med fyll er en herlig avveksling og smaker knallgodt

Scones med fyll er en herlig avveksling og smaker knallgodt

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *