Dobbel sjokoladecookies med havsalt

TORO Brownie Cookies
27. juni 2018

Dobbel sjokoladecookies med havsalt

Print Friendly, PDF & Email
   

Sjokoladecookies er virkelig noe å kose seg med. Ta med barna på bakingen, så blir det en liten aktivitet også kan dere nyte sjokoladecookies og et glass kald melk og nytraktet kaffe. Det er hygge det!

Disse cookiesene med både sjokoladebiter av mørk og hvit sjokolade er enkle og superraske å lage i stand og ikke minst, veldig gode. Dryss gjerne over litt havsalt før servering. Det salte får frem den deilige sjokoladesmaken. Det er nok lite sannsynlig at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du cookiesene best i en lufttett boks.

Oppskriften gir cirka 16 små cookies (se tips).

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownie Cookies
  • 1 egg
  • 3 – 4 ss smeltet smør
  • 50 gram hvit sjokolade – grovhakket
  • Havsalt til å drysse over etter steking (om du vil)

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 175 °C (ved varmluft 165 °C). Grovhakk den hvite sjokoladen. Rør sammen 1 egg og 3 ss smeltet smør (eller olje). Bland posens innhold med den grovhakkede hvite sjokoladen og tilsett det våte. Bland ved hjelp av en slikkepott. Deigen skal være fast, så du skal kunne kna deigen helt sammen. Går ikke det tilsetter du litt mer smeltet smør.

2. Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk så to teskjeer til å lage 16 små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Stek på midterste rille i ca. 10 minutter.

3. La de avkjøles litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert. Dryss over litt havsalt om du vil.

Kos deg med deilige sjokoladecookies og riktig god helg!

 Tips

Fordel deigen på 9 emner hvis du ønsker store cookies.

TORO Brownie Cookies

Sjokolade cookies med sjokoladebiter av mørk og hvit sjokolade

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *