Sjokolademousse til jul

20. november 2017

Sjokolademousse til jul

Print Friendly, PDF & Email
   

Sjokolademousse må være en av nordmenns favorittdesserter. Den er enkel å lage, smaker utrolig godt og likes av alle i familien. Nå i julen kan det være gøy å variere litt og lage sjokolademousse til jul med multer og krem. Multekrem er jo en tradisjonell juledessert, men hvorfor ikke kombinere denne med sjokolademousse? Resultatet blir en stilig og velsmakende dessert, som definitivt runder av julemiddagene på best mulig måte.

Det er utrolig enkelt å lage sjokolademousse til jul, bare du har en miksmaster for hånden. Det er ganske fint å tenke på at man kan få en så god dessert, med så lite stress i forbindelse med å lage den. Senk skuldrene og kos deg med julemiddagene når du vet at du allerede har desserten i boks med denne oppskriften.

Oppskriften gir 6 porsjoner.

 Du trenger

  • 1 pakke TORO Sjokolademousse
  • 3 dl melk
  • 100g multer (evt. multesyltetøy)
  • 1dl kremfløte til pisking

Tilberedning

  1. Bland de to posene fra pakken med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
  2. Fordel røren i seks serveringsglass.
  3. Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter.
  4. Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Pisk kremfløten til krem og gjør klar multene. Legg 2 ss skjeer krem 2 ss multer på toppen av sjokolademoussen i hvert serveringsglass rett før servering.

 Tips

 Tilsett helmelk istedenfor lettmelk for en mildere sjokoladesmak.

Nå i julen kan det være gøy å variere litt og lage sjokolademousse til jul med multer og krem. Multekrem er jo en veldig tradisjonell dessert i julen, men hvorfor ikke kombinere denne med sjokolademousse?

Nå i julen kan det være gøy å variere litt og lage sjokolademousse til jul med multer og krem. Multekrem er jo en veldig tradisjonell dessert i julen, men hvorfor ikke kombinere denne med sjokolademousse?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *