Brownies Cookies med peanøtter

TORO Brownie Cookies
9. april 2015

Brownies Cookies med peanøtter

Print Friendly, PDF & Email
   

Det nærmer seg helg igjen etter en fin og solfylt påske. Feirer du helg med noe godt etter middag, noe du kan kose deg med til gullrekka eller en god film? Disse cookiesene er enkle og superraske å lage i stand og ikke minst, veldig gode. De salte peanøttene får frem den deilige sjokoladesmaken og gjør at cookiesene minner litt om Snickers.

Det er så herlig med bakverk som passer inn til mange ulike anledninger, sånn som cookies. Perfekte til helgekos, etter vennemiddag, på hytta eller etter en dag ute i frisk luft. De er myke inni, sprø utenpå og himmelsk gode. Har til gjengjeld å oppleve at det blir noen igjen, men dersom det skulle skje oppbevarer du cookiesene best i en lufttett boks.

 Oppskriften gir cirka 16 cookies.

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownie Cookies
  • 1 egg
  • 3 ss smeltet smør eller margarin
  • 60 gram Polly Peanøtter, grovhakket

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på 175 °C (ved varmluft 165 °C). Grovhakk peanøttene. Rør sammen 1 egg og 3 ss smeltet smør eller margarin og bland med posens innhold og de grovhakkede peanøttene. Kna deigen godt sammen. Obs! Deigen skal være fast.

2. Kle en stekeplate med bakepapir. Bruk så to teskjeer til å lage små emner. Ta en liten del av deigen ved bruk av den ene teskjeen. Løsne deigen fra teskjeen og sett den på stekeplaten ved hjelp av den andre teskjeen. Emnene skal ikke trykkes flate og du må ha litt plass mellom hver, da de vil bre seg utover når de stekes. Deigen fordeles til ca. 16 emner (4×4 rader) og stekes så på midterste rille i ca. 10 minutter.

3. Avkjøl kakene litt før du tar dem av stekebrettet. De vil være myke når du tar de ut, men stivner etter hvert.

Kos deg med cookiesene og riktig god helg!

 Tips

Skal du ha gjester, kan du gjøre klar cookies på stekebrettet men vente med å steke de til etter middagen.

 Allergiinfo!

Snickers Cookies er melkefri ved bruk av melkefri margarin.

TORO Brownie Cookies

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *