rundstykker

13. mars 2017

   

Rundstykker er utrolig gode når de er nybakte, men flere har vel opplevd at rundstykker som ikke lenger er ferske ikke smaker like godt. Det er flere ting man kan gjøre i stedet for å kaste uspiste rundstykker som har begynt å bli litt tørre. Hva med å lage rundstykkerester i ovnen med egg og bacon – det vil garantert vil sørge for at tørre rundstykker blir spist likevel.

20. februar 2017

   

Det som er sikkert og visst er at nybakte fine rundstykker kan løfte selv den enkleste rett til noe helt fantastisk. Valmuefrøene gir rundstykkene det klassiske utseende og den lille spissen på smaken som virkelig løfter denne baksten. Kos dere med deilig nybakst.

6. februar 2017

   

Å kjenne duften av nybakt bre seg i huset er en garanti for fullt oppmøte ved bordet når de nystekte, varme rundstykkene serveres. Ved å lage rundstykkene i langpanne sparer du tid på å rulle dem ut, i tillegg får rundstykkene mindre skorpe og det blir deilige myke kanter på rundstykkene.

28. januar 2017

   

Pizzasnurrer til lunsj må være noe av det koseligste å servere. Ikke bare er det noe annerledes og spennende, men det smaker også utrolig godt og er en fin avveksling til de vanlige brødmåltidene. Den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus med deilig gjærbakst er det lite som slår og ved å bruke forskjellig topping kan du lage din egen superkombinasjon.

19. januar 2017

   

Horn både en dekorativ og spennende måte å servere rundstykker på, spesielt når det gjemmer seg noe velsmakende inni. Horn kan egentlig fylles med nesten hva som helst, men denne varianten med ost og skinke er i hvert fall en populær variant som garantert vil falle i smak både hos store og små.

18. juli 2016

   

Hjemmebakte rundstykker er en gledesspreder i de aller fleste hjem. Den deilige lukten som brer seg i huset når rundstykkene stekes forteller at det bare er å holde seg i nærheten av kjøkkenet. Brytebrød gir en enkel variasjon på de tradisjonelle rundstykkene. De passer perfekt til sen frokost, lunsj, som tilbehør til en frisk salat el. Med denne fremgangsmåten er det både enkelt å bake og raskt å forme ut brytebrødet. Og hva er vel bedre enn det?

25. februar 2016

   

Disse hjemmebakte grove bagettene løfter ethvert måltid, om det er frokost, lunsj, kveldsmat eller som tilbehør til suppe eller gryteretter. Bagetter er jo noe vi ofte kjøper ferdig, og det er faktisk ikke like vanlig å bake dette selv. Men det er det ingen grunn til. Med denne fremgangsmåten er det både enkelt å bake og raskt å forme ut. Og hva gleder vel mer enn hjemmebakt?