Alle hjerter banker for vaffelhjerter

Vafler
4. juni 2015

Alle hjerter banker for vaffelhjerter

Print Friendly, PDF & Email
   

Vafler må være en av Norges største nasjonale godbit. Finnes det egentlig noen i dette landet som ikke liker vafler? Vafler har virkelig sneket seg inn i nordmenns hjerter og man kan vel si at nystekte vaffelhjerter har en spesiell effekt på folk – den lite omtalte vaffeleffekten 🙂

Vafler passer både til hverdags og fest og er ofte noe vi samler oss rundt. Mest av alt fordi det smaker så utrolig godt, men så bringer også nystekte vafler med seg masse hygge, glede og en herlig lukt. Men vafler er ikke bare vafler, de kan varieres med tilbehør og smaker. Brunost, syltetøy og rømme er kanskje det mest kjente og kjære tilbehøret for vafler. Alle har vi vår favoritt, men har du smakt alle? Her får du tre ulike serveringstips for vaffelhjerter som kan varieres etter anledning. Hvilken liker du best?

Til ca. 8 vafler trenger du:

  • 1 pose TORO Vafler
  • 4 dl vann
  • 75 g smeltet smør (eller 0,75 dl flytende margarin)
  • Smør til steking

(For ca. 20 vafler bruker du bare TORO Vafler Familiepakning i stedet og tilpasser væskemengden.)

Ditt favoritt-tilbehør:

  • Den litt sunne: Kesam og friske bringebær
  • Den tradisjonelle: Rømme og jordbærsyltetøy
  • Den perfekte dessert: Is og finhakket sjokolade (smeltet sjokolade er også kjempegodt)

Fremgangsmåte..

1. Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre.

2. Stek i godt oppvarmet vaffeljern og legg vaflene på rist.

3. Server med ditt favoritt-tilbehør.

 

 Tips

Liker du sprø vafler legger du vaflene en og en på rist. Vil du ha vaflene litt mykere stabler du de i høyden.

 Allergiinfo!

Har du eller noen du kjenner glutenallergi, bør du prøve de glutenfrie vaflene fra TORO.

Kos deg med vafler og ditt favoritt-tilbehør

 Vafler

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *