Vaffelkake med bringebær

25. mars 2018

Vaffelkake med bringebær

Print Friendly, PDF & Email
   

Vafler passer perfekt å servere til en hver anledning enten det er kaffebesøk, helgekos eller på ulike arrangementer. De gangene du virkelig vil gjøre stas på noen kan du diske opp med vaffelkake med bringebær! Ikke bare ser den imponerende ut, men den smaker av sommer og gode minner. Nå ser vaffelkaken kanskje vanskelig ut å servere, men tipset er å da løfte av et lag til hver, så får alle en vaffel med masse godt på istedet for å prøve å skjære opp i stykker.

Oppskriften gir ca. 8 vafler

  • 1 pose TORO Vafler
  • 4 dl vann
  • 75 g smeltet smør (eller 0,75 dl flytende margarin)
  • Smør til steking

 

  • 6 dl kremfløte (to små pakker)
  • 1 boks NORAs rørte bringebærsyltetøy (finnes i frysedisken
  • 2 pk friske bringebær til pynt

Fremgangsmåte

1. Rør sammen 4 dl vann og 75g smeltet smør .

2. Bland med posens innhold og rør til en jevn og glatt røre. Stek vaflene i godt oppvarmet vaffeljern og avkjøl vaflene på rist.

3. Pisk kremfløten stiv og legg krem, bringebær og rørt bringebærsyltetøy på den nederste vaffelen. Et tips er å ikke legge krem og syltetøy for langt ut i kanten på vaffelen, da det uansett vil presses utover når man får vekten av den neste vaffelen oppå. Legg på en ny vaffel og gjenta prosessen.

 Tips

Du kan også bruke TORO Vafler familiepakning (liten pakning); husk da å tilpasse væskemengden, da er det også lurt å dele i to vaffelkaker, så det ikke blir for høyt og ustabilt.

Lag denne imponerende og gode vaffelkaken med bringebær

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *