Amerikanske pannekaker til frokost

20. januar 2015

Amerikanske pannekaker til frokost

Print Friendly, PDF & Email
   

Amerikanske frokostpannekaker er både mindre og tykkere enn de tradisjonelle pannekakene vi kjenner er i Norge. Med denne oppskriften kan du imponere familien med en frokost som garantert vil falle i smak.

I denne oppskriften bruker vi faktisk TORO Vaffelrøre for å lage amerikanske pannekaker. Det fungerer utmerket å steke røren i stekepannen og pannekakene blir både søte og tykke.
Prøv selv!

Du trenger

  • 1 pose TORO Vafler
  • 4 dl vann
  • 75 g smeltet smør (eller 0,75 dl flytende margarin)
  • Smør til steking

Forslag til topping

 Fremgangsmåte

  1. Rør sammen vann og smeltet smør eller flytende margarin. Bland med posens innhold og visp til en jevn og glatt røre.
  2. La røren svelle i noen minutter.
  3. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene (ca 15 cm i diameter). Når pannekakene får en «boblete» hinne kan du snu de. Stek videre til pannekakene har en gyllenfarge på begge sider.
  4. Stable pannekakene i et tårn, og server de med din favoritt topping.

 Tips

 Skal du servere til mange kan du bruke TORO Vafler Familiepakning. Husk da å tilpasse smør- og vannmengden.

Tykke og søte Amerikanske pannekaker med blåbærsyltetøy

Tykke og søte Amerikanske pannekaker med blåbærsyltetøy

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

2 Comments

  1. R Falch sier:

    Lønnesirup > https://www.bakingforalle.no/amerikanske-pannekaker-enklere/ > https://nn.wikipedia.org/wiki/L%C3%B8nnesirup
    I Noreg har vi rapportar om at sevje frå den vanlege norske spisslønna (Acer platanoides) har vorte nytta på liknande vis i eldre tider. Mellom anna i Telemark er lønnesevje brukt naturell og i innkokt form. Dette kan være en ny tradisjonsrik produjt for dere, normenner og Norge til og med den utlandske markedet, så slipper man å kjøpe in bare den amerikansk og canadese sirup og lage en extra produkt, norsk, betyr kvalitet i utlandet.

    • Baking for alle sier:

      Hei
      Det var spennende informasjon. Da kan man kanskje servere amerikanske pannekaker med norsk spisslønnesirup 🙂 Det høres ikke dumt ut, men vi holder oss til å produsere bakemikser inntil videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *