Browniesspøkelser til Halloween

20. oktober 2019

Browniesspøkelser til Halloween

Print Friendly, PDF & Email
   

Disse browniesspøkelsene er skummelt gode og kommer garantert til å falle i smak hos både store og små til Halloween.

Fylt med kremet sjokoladeglasur er disse browniesspøkelsene så saftige som du aldri har smakt brownies før. Forkledd som søte små spøkelser er de umulig å motså og perfekt til Halloweenfeiringen enten du skal feire med skoleklassen eller venninnegjengen.  Ekstra bonus er det også at de gjerne kan lages dagen i forveien slik at bare pyntingen gjenstår på selve dagen.

Denne oppskriften gir ca 10 browniesspøkelser (avhengig av hvor store du ønsker at spøkelsene skal bli).

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin)

Glasur og pynt:

  • TORO Kremet Sjokolaeglasur
  • Marshmallows
  • Melis
  • Ferdig sjokoladepynteglasur (dette får du kjøpt i de fleste supermarkeder) eller litt smeltet sjokolade til å tegne øyne og munn

Fremgangsmåte

1. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Bland sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin) med en slikkepott. Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Fordel røren i en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant rundt kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Bruker du en større form må du tilpasse steketiden.

3. Avkjøl kaken i formen (gjerne over natten om du har mulighet til det). Når brownien er helt avkjølt kan du ta den ut av formen og skjære den i ca 20 firkantede biter.

4. Bland melisglaur ved å tilsette litt vann til en kopp med melis. Melisglasuren skal være rennende men ikke helt flytende så vær forsiktig med hvor mye vann du tilsetter av gangen.

5. Fordel ca 1 teskje Kremet Sjokoladeglasur på halvparten av browniesbitene (dvs. på 10 av bitene om du har skåret opp totalt 20 biter). Plasser resten av browniesbitene på toppen av bitene du akkurat la sjokoladeglasur på.

4. Hell melisglasur over browniestbitene og la det renne litt nedover sidene av brownien. Tegn øyne og munn på marshmallows med sjokoladepynteglasuren og plasser en marshmallow på toppen av hver browniesbit sånn at disse på mystisk vis forvandles til søte små browniesspølelser.

 Tips

Du kan gjerne lage brownien dagen før, men vent med å skjære en opp til dagen den skal serveres.

 Allergiinfo!

Ved bruk av TORO Fri Glutenfri Brownies er disse browniesspøkelsene glutenfrie.

 

Spøkelsesbrownies

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *