Beklager, feil 404, siden finnes ikke

4. oktober 2019

   

En bolledeig kan bakes ut i mange mange ulike varianter, for eksempel til sjokoladesnurrer, kanelboller, rosinboller, kringler, skolebrød og så videre. Det er en god grunn til å bake boller ofte. Det går faktisk ikke an å gå lei.

3. oktober 2019

   

Nå når høstmørket begynner å senke seg er det ekstra hyggelig å kose seg inne med ferskt, godt og varmt bakverk. Kanelboller med ostekremglasur er en variant som blir mer og mer populær og smaken er bare helt fantastisk.

   

Denne oppskriften på Nugattisnurrer gir deg variasjon både til kanel- og sukkerfyllet, men også til formen på bollene – perfekt til koselige kvelder innendørs.

   

Ingenting slår duften av nystekte kanelboller, for ikke å snakke om smaken. De er og blir uimotståelige! Med denne oppskriften er det lett å lykkes med kanelboller. Ferdig stekt er de luftige, ferske og saftige. Kanskje noe å servere til helgen?

2. oktober 2019

   

Kringle er en god gammel slager som fortjener å skinne litt ekstra. Med denne fremgangsmåten er det verken vanskelig eller krevende å lage kringle med ditt favorittfyll. Utgangspunktet for kringlen er en bolledeig, som du kjevler ut og fyller med det du liker aller best, før du former den og lar den heve for luftighetens skyld.  

28. september 2019

   

Det sies at det enkle ofte er det beste. Det gjelder i hvert fall når det kommer til rosinboller. I Norge har hjemmebakte boller nesten blitt litt trendy, det er ikke måte på hvor mange bolleoppskrifter som finnes der ute.

27. september 2019

   

Fastelavnsboller er for gode til å spises kun én gang i året, er du ikke enig? Smaken av ferske, hjemmebakte boller med krem og et lite melisdryss over bør definitivt nytes oftere! Hvorfor ikke døpe om bollene til kremboller og spise de hele året? Kremboller er perfekte som dessert!

26. september 2019

   

Høst er høysesong for norske epler og både hager og butikker bugner nå av saftige, norske epler. Eplekake i brødform er enkelt å lage og smaker supergodt til dessert eller som kos til kaffen.  Saftig, myk med en herlig smak av epler og kanel.

24. september 2019

   

Gulrotkake i to lag blir lett vinneren på de fleste kakebord og så ser den veldig imponerende ut, selv om den er like enkel og rask å lage som en vanlig gulrotkake. Perfekt til alle høstens store og små anledninger, eller bare når du vil glede noen med en skikkelig god og saftig kake.

21. september 2019

   

Visste du at gulrotkakedeig like fint kan brukes til muffins? De er flotte å servere og smaker himmelsk godt og saftig. Pynter du i tillegg med litt revet gulrot på toppen kommer man skikkelig i høststemning av å servere disse gulrotmuffinsene.

1 2 3 19