10. oktober 2019

Mumiebrownies til Halloween

Mumiebrownies til Halloween

Mumiebrownies til Halloween

Mumiebrownies til Halloween

Print Friendly, PDF & Email
   

Ingen Halloweenfeiring uten skumle kaker på kakebordet! Mumiebrownies er saftige browniesstykker toppet med en syrlig ostekremglasur med en deilig smak av ekte vanilje.

Denne oppskriften gir ca 12 store, eller 16 litt mindre mumiebrownies.

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin)

Ostekremglasur:

Pynt

  • NonStop

Fremgangsmåte

1. Ta smøret og kremosten ut av kjøleskapet i god tid så det rekker å bli mykt. Dette er essensielt for å unngå klumper i glasuren.

2. Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør (eller 1 dl flytende margarin). Bland sammen med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

3. Fordel deigen i en langpanneform på ca. 20×30 cm. Smør formen og legg bakepapir i bunnen. Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i 25-30 minutter. Alle ovner er forskjellige så følg godt med mot slutten av steketiden.

4. Avkjøl kaken i formen. Mens kaken avkjøles lager du glasuren.

5. Bland glasurmiksen til ostekrem og tilsett det myke smøret og kremosten. Visp kraftig til du får en kremete konsistens. Del kaken i porsjonsstykker og ha ostekremglasuren i en sprøytepose (eller vanlig liten plastpose). Klipp hull i tuppen av sprøyteposen sånn at åpningen blir ca 1 cm bred. Sprøyt ostekremglasur på browniesstykkene i sikk-sakk mønster. Pynt til slutt med to NonStop som øyne.

 Tips

Du kan gjerne lage brownien dagen før, men vent med å pynte kaken til samme dag som den skal serveres.

 Allergiinfo!

Ved bruk av melkefri margarin og melkefri kremost er kaken melkefri. Bruker du TORO Fri Glutenfri Brownies er kaken også glutenfri.

 

 

Mumiebrownies til Halloween

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *