Enkel kake med Oreo®

22. november 2017

Enkel kake med Oreo®

Print Friendly, PDF & Email
   

Denne enkle kaken med Oreo® er den garanterte vinneren til en hver fest – også de mer høytidelige anledningene. Hvem elsker vel ikke skikkelig Oreo® kake? Den fantastiske kombinasjonen av sprø Oreo® kjeks, myk sjokolademousse og luftig ostekrem er så god at alle vil ha et stykke til. I oppskriften brukes 3 pakker Oreo® kjeks og TORO Sjokolademousse – den eneste sjokolademoussen uten biter, noe som gjør at man får en perfekt konsistens på kaken.  

Du trenger

Bunn

 • 2 pk Oreo® kjeks
 • 100 g smeltet smør

Ostekrem 

 • 1 pose TORO Glasurmiks til Ostekrem
 • 50 g mykt smør
 • 125 g (1 pk) kremost naturell
 • 1/2 pakke Oreo® kjeks til biter i den hvite kremen (spar den andre 1/2 parten til pynt)
 • 1 pk kremfløte

Sjokolademousse

 • 1 pk TORO Sjokolademousse
 • 2 dl melk (NB: 1 dl mindre enn det som står på pakken, for tykkere konsistens)

Pynt 

 • 1/2 pakke Oreo® kjeks

Fremgangsmåte

1. Ta kremosten og smøret ut av kjøleskapet for romtemperering.

2. Knus 2 pk Oreo® kjeks i en plastikkpose med en kjevle (det gjør ingenting om de ikke er helt finknust, bunnen blir bare litt mindre hard av det). Bland de knuste kjeksene med 100g smeltet smør og trykk blandingen lett utover i en 24cm rund form (ikke trykk kjeksblandingen for hardt ned). Sett i kjøleskap.

3. Pisk opp 1 pk TORO Sjokolademousse (bruk begge posene i esken) og 2dl melk (NB: 1 dl mindre enn det som står på pakken) i 5 min. Hell sjokolademoussen over i kakeformen og strø en halv pakke grovknuste oreokjeks over. Sett formen i kjøleskapet.

4. Visp TORO Glasurmiks til Ostekrem med 50g mykt smør til det korner seg. Tilsett så kremosten og pisk videre til du har en kremete konsistens. Pisk opp 1 pk kremfløte til krem i en annen bolle. Bland kremen og ostekremen forsiktig sammen. Ha over i kakeformen.

5. Dunk formen mot benken et par ganger for å unngå luftbobler. Strø den siste halve pakken med Oreo® kjeks over kaken som pynt. Sett i kjøleskapet i minimum 30 min, helst 1 time. Server og nyt dette prakteksemplaret av en kake!

 Tips

Når du skal skjære stykker av kaken, varm kniven i varmt vann og skyll den mellom hvert stykke slik at du får fine jevne stykker

Denne kaken er den garanterte vinneren til en hver fest. Hvem elsker vel ikke Oreo® kake?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

8 Comments

 1. Kristina sier:

  «Bland de knuste kjeksene med 100g smeltet».. Smeltet hva for noe??

  • Baking for alle sier:

   Oi, her skal det selvfølgelig stå «smeltet smør» – beklager den skrivefeilen. Håper du fikk til å bake oreokaken likevel 🙂

 2. Camilla sier:

  Kanskje greit å skrive at man trenger kremfløte også?
  Jeg kan ikke se at det står oppført… oppdaget det underveis i bakingen :/

  • Baking for alle sier:

   Oisann, det har du desverre helt rett i. Det er rettet opp nå, men håper det løste seg med bakingen din til slutt også? Takk for at du sa ifra!

 3. Kristin sier:

  Hei. Kremfløte bør stå på «du trenger»listen 🙂

 4. Tina sier:

  Irriterende at det ikke står kremfløte i ingredienslisten. Kjedelig når mannstår på kvelden å skal bake, og ikke har det som trengs.

  • Baking for alle sier:

   Hei Tina,

   Beklager det! Det er rettet opp nå, men skjønner at det var irriterende. Håper det gikk bra med bakingen til slutt likevel!

   Ha en fin kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *