Pannekaker til dessert

TORO Pannekaker
2. mars 2016

Pannekaker til dessert

Print Friendly, PDF & Email
   

Denne desserten er en sikker vinner og en deilig avslutning på et måltid. Pannekaker med smeltet varm sjokolade, is og bær, det kan ikke bli så mye bedre.  Gjør klar røren før gjestene kommer, så er det bare å steke pannekakene og dandere med bær, is og sjokolade på asjettene. Og du, den smaker også fantastisk godt som dessert til helgen. Prøv bare selv!

Oppskriften gir 6 – 8 pannekaker avhengig av hvor tykke du liker de.

Du trenger

  • Vaniljeis
  • 50 – 100 g kokesjokolade (evt. sjokoladesaus)
  • Bringebær
  • Blåbær

*Er dere mange kan du bruke TORO Pannekaker Familie; husk da å tilpasse vannmengden.

Fremgangsmåte

1. Bland posens innhold med 4,5 dl vann og rør til en jevn og glatt røre.

2. Smelt kokesjokoladen over vannbad eller forsiktig i en kjele. Mens sjokoladen smelter steker du pannekakene. Bruk smør til steking og vent til pannen er ordentlig varm før du begynner. Stek pannekakene en etter en. Du bestemmer selv hvor tynne du ønsker de. Dekk til etter steking så holder de seg varme.

3.  Rett før servering fordeler du pannekakene på asjetter, en til hver. Brett pent sammen og fordel bærene over. Sett en kule vaniljeis på siden og ringle over sjokoladesaus. Server med kniv og gaffel og resten av sjokoladesausen.

Velbekomme!

 Tips

Ønsker du tynne pannekaker er det viktig å bruke så lite røre som mulig. En nøkkelfingerregel er å bruke så lite røre at du må bevege godt på pannen for å få fordelt røren og akkurat dekket pannen.

TORO Pannekaker

Pannekaker med bær, is og sjokoladesaus

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *