Pizzasnurrer til lunsj

22. juli 2019

Pizzasnurrer til lunsj

Print Friendly, PDF & Email
   

Pizzasnurrer til lunsj må være noe av det koseligste å servere. Ikke bare er det noe annerledes og spennende, men det smaker også utrolig godt og er en fin avveksling til de vanlige brødmåltidene. Den deilige kombinasjonen av smeltet ost og tomatsaus med deilig gjærbakst er det lite som slår  og ved å bruke forskjellig topping kan du lage din egen superkombinasjon.

Pizzasnurrer er også veldig praktisk når man er på farten, da de ikke smuler og sikrer at en får i seg et lite måltid. Som variasjon til matpakke er pizzasnurrer til lunsj helt perfekt, enten man sitter i bilen på vei til hytta, er på jobb og skole eller man skal et sted der det er vanskelig å tilberede mat.

Du trenger

  • 1 pose TORO Fine Rundstykker
  • 4 dl kaldt vann
  • 3-4 ss olje
  • 1 glass Idun Pizzasaus
  • 1 pakke revet ost (200g)
  • 1 pakke Smårettskinke

Fremgangsmåte

1. Tøm posens innhold i bakebollen. Tilsett 4 dl (400 g) kaldt vann og 3-4 ss olje. Bland i kjøkkenmaskin med eltekrok på middels hastighet i 5 minutter.
Bruk lunkent vann om du ikke har kjøkkenmaskin og elt for hånd i minimum 10 minutter.

2. Dekk bakebollen med plast og la deigen forheve i minimum 10 minutter.

3. Rull deigen til en pølse og kjevle ut deigen til et rektangel. Bruk litt mel på benken slik at deigen ikke fester seg i benken.  Fordel pizzasaus over deigen og topp med skinke og revet ost. Rull sammen til en pølse og del i ca 12 deler. Legg på et stekebrett med bakepapir. Hev tildekket  i 30 min

4. Sett stekeovnen på 220 °C (over- og undervarme). Pensle med vann og stek på midterste rille i 20 minutter. Pizzasnurrene skal da ha fått en gylden farge.

Pizzasnurrene smaker selvfølgelig best nystekt, men de kan fryses også og tines i en matboks slik at de er ferske og klare til lunsj.

 Tips

Varier toppingen i pizzasnurrene i forhold til det du liker best på pizza, topp med alt fra grønnsaker, til pepperoni. Finn din egen favoritt 🙂

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *