Rask og deilig sjokolademousse til dessert

19. september 2016

Rask og deilig sjokolademousse til dessert

Print Friendly, PDF & Email
   

Nå når det er sesong for selskaper med alt fra fårikållag, julebord og vennemiddager er det ekstra deilig for kokken selv å ha en dessert som går raskt etter å ha laget middag til flere gjester. Det er mye hyggeligere å kunne sette seg ned med gjestene og slappe av uten å stresse noe videre med å få klar  desserten. Sjokolademousse er både raskt og enkelt, og kan lages klart på forhånd. Har du noen fine glass passer disse perfekt til å servere sjokolademoussen i, samtidig som de tar seg flott ut på et bord dekket til gjester.

Sjokolademousse har alltid vært en favoritt både hos barn og voksne. Den deilige smak av sjokolade og den fløyelsmyke konsistensen gjør at denne desserten nærmest smelter i munnen. Toppingen kan du variere etter det du har for hånden eller liker – vi har brukt sjokolade og bringebær som er en fantastisk smakskombinasjon. Med denne enkle oppskriften har du desserten klar på 20 minutter og trenger bare en rask pynting før servering. Enklere og bedre blir det ikke!

Oppskriften gir 6 porsjoner.

 Du trenger

Tilberedning

 1. Bland de to posene med TORO Sjokolademousse med 3 dl melk. Pisk med en mikser i 5 minutter.
 2. Fordel røren i seks serveringsglass.
 3. Sett i kjøleskap i minimum 15 minutter.
 4. Forbered pynten mens sjokolademoussen står i kjøleskapet. Hakk sjokoladen i grove biter og vask bringebærene. Dryss over sjokoladen og dander bringebærene rett før servering.

 

 Tips

 Tilsett helmelk istedenfor lettmelk for en mildere sjokoladesmak.

Fløyelsmyk og deilig sjokolademousse,

Fløyelsmyk og deilig sjokolademousse

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

6 Comments

 1. Monica sier:

  Du kan vel ikke ta Toro sjokolademousse og kalle det en bakeoppskrift? 😀 😀 😀

  • Baking for alle sier:

   Hei Monica
   Den aller enkleste veien til god sjokolademousse er å bare bruke TORO Sjokolademousse som den er, vi ønsker på denne bloggen å inspirere til hvordan man kan variere TORO bakemikser og desserter til ulike anledninger. Denne oppskriften er den aller enkleste, uten så mye andre tillegg enn forslaget til dekor med bringebær og mørk sjokolade, men du finner også andre varianter som Brownie Sjokolademousse Trifle, lagvis sjokolademousse og en variant med krem og multer til jul. Håper du uansett prøver TORO sjokolademousse og smaker hvor god den er – så kan du kanskje dele din favorittoppskrift med oss om hvordan du varierer den?

 2. Lene sier:

  Hei 🙂
  Nå har jeg vært på Spar, Meny, Coop Obs og Rema 1000, men finner ikke Toro sjokolademousse.

  Har dere sluttet med den? Eller hvor i Ålesund kan jeg få tak i den?

  • Baking for alle sier:

   Hei
   Vi har ikke sluttet med den og du skal finne den i alle COOP Obs, COOP Mega og de fleste COOP Extra butikkene. Dersom du ikke finner den der kan du spørre en som jobber i butikken, fordi de er pålagt å ha den i sortimentet sitt. Veldig hyggelig at du har lyst til å bruke produktet vårt, det setter vi stor pris på 🙂

 3. Anne sier:

  Hei. Kan denne lages kvelden i forkant.

  • Baking for alle sier:

   Hei
   Denne blir best om du lager den samme dag, da moussen lett kan få en hinne dersom den står i kjøleskapet over natten. Den holder seg fint i noen timer, så du kan lage den samme ettermiddag som den skal serveres.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *