Rocky road brownies

TORO Brownies
31. juli 2019

Rocky road brownies

Print Friendly, PDF & Email
   

Sommeren er på hell og da er det viktig å kose seg litt ekstra de dagene som er igjen. I den forbindelse får du her oppskriften på en deilig brownies variant, nemlig rocky road brownies. Navnet kommer av toppingen som består av både sjokolade, karamell, peanøtter og marshmallows. En deilig kombinasjon av alt som er godt.

Du trenger

  • 1 pose TORO Brownies
  • 1 egg
  • 1 dl vann
  • 100 g smeltet smør eller flytende margarin

Pynt

  • 1 sjokoladeplate med smørbukk, grovhakket
  • Ca. 3 håndfuller små marshmallows, (du kan også bruke store, del de da i fire)
  • 75 gram peanøtter
  • Mørk sjokolade, grovhakket (om du vil)

Fremgangsmåte

1.  Sett stekeovnen på varmluft 165 °C. Rør sammen 1 egg, 1 dl vann og 100 gram smeltet smør. Bland med posens innhold og rør til en jevn, tykk røre.

2. Ta frem en liten langpanneform (20 x 30 cm). Smør formen og legg bakepapir i bunnen (klipp gjerne til så får du en penere og rettere kant rundt kaken). Fordel røren jevnt ved hjelp av en slikkepott. Stek på midterste rille i ca. 25 minutter. Bruker du en større form må du tilpasse steketiden.

3. Forbered pynten mens kaken står i ovnen. Hakk smørbukksjokoladen i grove biter og mål opp så du har peanøtter klart.

4. Når du så tar ut kaken skal den ikke være helt gjennomstekt. Dryss over marshmallows, smørbukksjokolade og peanøtter. Sett kaken tilbake inn i ovnen og la den stå i ca. 2 minutter. Da skal marshmallows og sjokoladen så vidt ha smeltet.

5. La kaken avkjøles i formen. Dryss gjerne over grovhakket mørk sjokolade før servering og oppbevar kaken kaldt.

 Tips

Brownies holder seg godt i kjøleskapet og kan fryses.

 

TORO Brownies

En ny variasjon av brownies på bloggen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *