pannekaker

2. januar 2020

   

Når du har lyst på noe godt og annerledes til middag eller kveldsmat – da er grove pannekaker med spinat og feta det perfekte valget. Det er sunt, friskt og mettende og topper du dem med noen ristede pinjekjerner har du et hverdagsmåltid du virkelig kan kose deg med!

12. mars 2018

   

Pannekakemiddag er alltid en vinner og mange har sine egne tradisjoner for hvordan man spiser pannekaker. Selv om kombinasjonen suppe og pannekaker kanskje er en av de vanligste, så kan pannekaker i seg selv være en veldig god middag. Prøv grove pannekaker med ost og skinke til middag eller kveldsmat. Skikkelig sunt, godt og mettende!

8. februar 2016

   

På tirsdag er det pannekakedagen. Historisk var dette dagen før fasten og derfor en dag for å spise opp ferske ingredienser som egg og melk. Dagen markerer også at det er 40 dager til palmesøndag og påske. Det er jubel i de fleste hjem når det er pannekaker til middag. Det er ikke rart, for det er jo sååå godt! Mange serverer nystekte pannekaker etter en deilig suppe til glede for store og små.

6. august 2015

   

Har du vært ute på reise i sommer? Å komme til nye steder innebærer ofte helt nye retter eller inspirasjon til nye vrier på gamle gode oppskrifter. Denne oppskriften stammer fra Sør-Amerika og gir en spennende vri på de tradisjonelle pannekakene vi er så vant til her hjemme.

23. juli 2015

   

Skal dere ut på tur? Ut i skog og mark og tenne bål, eller på øytur med primus? Hvorfor ikke overraske barna, kjæresten eller turvenner med pannekaker? Det er fantastisk hvor godt det smaker med pannekaker på bål, når man sitter der i det fri og hører på roen og fuglekvitter.

9. juni 2015

   

Er du glad i sjokolade? Er du glad i pannekaker? Da er dette kaken for deg. Her snakker vi 20 lag med tynne, deilige pannekaker med herlig sjokoladefyll. Denne kaken vil definitivt overraske og imponere gjestene dine, om de er voksne eller barn.

26. februar 2015

   

Gleden er alltid stor når pannekaker står på menyen, enten det er til frokost, middag eller dessert. Visste du at mange norske barnefamilier har pannekaker til middag på torsdager? Det er nesten blitt den nye fredagstacoen.