vafler

2. januar 2020

   

Ingenting er så godt som vafler. I Norge spiser vi oftest vafler til kaffekosen, mens det i utlandet er like vanlig til frokosten. Hvorfor ikke overraske noen du er glad i med grove vafler til frokost på sengen? Disse grove vaflene er sunnere, sprø og saftige, med en god og søt smak.

20. mars 2019

   

Få ting smaker bedre enn vafler toppet med rømme og syltetøy og kanskje noen friske bær? Overrask venner og familie med vafler i stabel på vaffeldagen, det blir garantert tatt godt i mot.

25. mars 2018

   

Vafler passer perfekt å servere til en hver anledning enten det er kaffebesøk, helgekos eller på ulike arrangementer. De gangene du virkelig vil gjøre stas på noen kan du diske opp med vaffelkake med bringebær!

14. mars 2018

   

Med mye fullkorn og kanskje litt sunnere topping er ikke grove vafler så verst sunt og da kan man jo spise vafler enda oftere!  Et godt eksempel på det er grove vafler til lunsj eller til frokost. Med masse havre i røren blir disse vaflene både mettende, sunne og gode og passer dermed til mange anledninger. Hvorfor ikke invitere noen på vaffellunsj?

6. februar 2018

   

I en vaffelpose fra TORO trenger man bare å tilsette vann og smør, men vannet kan enkelt byttes ut med sur melk, rømme, kefir eller kulturmelk. Vaflene får da en litt syrligere smak, men smaker fortsatt supergodt – ja, mange synes faktisk de blir enda bedre. Så ikke kast den sure melken neste gang – lag deilige restevafler i stedet!

21. mars 2016

   

Er det en dag man skal kose seg med vafler så er det på fredag. Da er det nemlig Vaffeldagen. Vafler med syltetøy og rømme, brunost, eller friske bær og kesam? Rykende varme og passe sprø. Nam! Skinner påskesolen ute så ta med vaffeljernet ut. Det er ganske så koselig å stå ute og steke vafler mens barna leker i snøen. Det eneste du trenger er en varm jakke og en lang skjøteledning.

9. september 2015

   

Det er noe med de dagene det regner eller snør og vi sitter inne med pledd og en god kopp te. Da smaker det ekstra godt med noe hjemmebakt og nystekte sjokoladevafler er intet unntak.

4. juni 2015

   

Vafler må være en av Norges største nasjonale godbit. Finnes det egentlig noen i dette landet som ikke liker vafler? Vafler har virkelig sneket seg inn i nordmenns hjerter og man kan vel si at nystekte vafler har en spesiell effekt på folk -den lite omtalte vaffeleffekten 🙂

23. mars 2015

   

Vafler er en kjær favoritt hos veldig mange nordmenn. Ikke minst er det en sikker vinner på hyttetur, etter en lang skitur eller som dessert. Det beste med vafler er variasjonen i tilbehør; vafler kan du nyte med syltetøy, friske bær og rømme eller brunost.